Vimla – Billigt i tryggt nät

Telenor (används av Vimla) hastighet senaste året. Källa: Bredbandskollen

Vimla är en del av Telenor och är precis som Hallon, Comviq och Halebop lågrisvarumärket i familjen. Så allt bra som kommer med Telenors nät i form av täckning och hastighet får du med Vimla också.

Om Vimla

Vimla är en del av Telenor och deras stora ambition är att koppla samman människan med tekniken. Deras passion ligger i övertygelsen om att ett uppkopplat samhälle är ett starkare samhälle.

Telenor satsar även på ungas roll inom teknik och digitalisering. Bland annat gör de detta genom Telenor Youth Forum som är ett distansprogram förlagt över flera länder.

Priser på Vimla mobilt bredband?

Genom att skala ner på valmöjligheterna, vad gäller abonnemang för mobilt bredband, har Telenor komprimerat en rad varianter till tre stora block: 2 GB, 15 GB och 50 GB.

DatamängdPrisLänkKampanj
2 GB100 SEKLäs mer50 SEK första 3 mån
15 GB210 SEKLäs mer105 SEK första 3 mån
50 GB320 SEKLäs mer160 SEK första 3 mån

Vimla erbjuder halva priset i tre månader och har ingen bindningstid och fria samtal och SMS. Läs mer här

 

Routeralternativ

Routers får köpas separat. Här är några förslag från de just nu mest populära 4G-Routers, till bästa pris från Prisjakt.

Uppdaterade priser via Prisjakt

Vimla/Telenor täckning

Täckningen som Vimla/Telenor har är riktigt bra. Det menar särskilt deras kunder som upplever att nätets stabilitet är övervägande bra, särskilt i tätorter och stora städer såsom Göteborg och Stockholm.

De har under de senaste åren gjort en nätsatsning för att utveckla sitt nät även i de norra delarna av Sverige. Själva påstår det att de byggt ut nätet med 140 procent och att deras mobilnät täcker närmare 90 procent av landets yta.

Vad tycker andra om Vimla

Trustpilot: 7.3/10 (2019-06-10)

Användarbetyg

vimla Genomsnittligt betyg: 0 out of 5 från 0 kunder.

Är du kund, vad tycker du om Vimla?

Namn:
Betyg:
Review Content

Support

Supporten för mobilt bredband hos Vimla är framförallt tydlig och enligt deras egen undersökning är 95 % nöjda med den hjälp som ges där.

Sammanfattning

Vimla är för dig som inte behöver surfa allra mest utan prioriterar lite surf till en låg kostnad. Skulle du behöva hjälp med något kan Vimlas support enkelt hjälpa till.

Täckningens yta hade kunnat vara bättre men den förbättras åtminstone ständigt med nysatsningar på nätet.

Läs mer hos Vimla.se

DatamängdPrisLänk
40 GB249 SEK/månLäs mer
100 GB349 SEK/månLäs mer
200 GB449 SEK/månLäs mer

Plus:
  • Billigt
  • Enkel hemsida med enkla alternativ
  • Bra app
Minus:
  • Låg hösta mängd på surfen